ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az értékesítő azonosítása

Tóth Viktória E.V.

9211 Feketeerdő, Akác u.2/B

Adószám: 57722641-1-28

Nyilvántartási szám: 56374049

 

Az általános szerződési feltételek alkalmazása

Az általános szerződési feltételek elfogadása maga után vonja annak teljes egészében való alkalmazását. Minden rendelésre vonatkozik, mely a www.webzsiraf.hu  weboldalán került leadásra a vásárló által. Érvényes szerződést jelent a Webzsiráf és az Ügyfél között. Az Ügyfél lemond minden olyan egyéb dokumentumról, mely a Webzsiráf.hu szemben ellentmondásos lehet.

 

Ezen általános szerződési feltételek folyamatosan módosulhatnak, az a hatályos verzió, mely az interneten elérhető a vásárlás idején. Az általános szerződési feltételek módosításai a honlapon való feltöltésüktől érvényesek.

 

Minden felhasználó köteles betartani az általános értékesítési feltételeket.

 

Ajánlataink érvényessége

Ajánlataink csak Magyarország területén lévő kiszállítási címekre érvényesek. Az oldalon látható árucikkek a készlet erejéig állnak rendelkezésre.

A termékek bemutatása

Az értékesítésre felkínált termékek a lehető legnagyobb pontossággal kerülnek leírásra és bemutatásra. Az Ügyfél kötelessége, hogy elolvassa a termék leírását, annak érdekében, hogy megismerje a termék alapvető tulajdonságait és jellemzőit. Az Ügyfélnek kötelessége a rendelés leadása előtt tájékozódnia. Egy termék kiválasztása és megvásárlása kizárólag az Ügyfél felelőssége. 

Azonban hibák vagy hiányosságok előfordulhatnak a bemutatásban, melyekért a webzsiraf.hu nem tud felelősséget vállalni. 

Fiók létrehozása

Az Ügyfél létrehozhat egy ügyfél fiókot, az első rendelése során. Ki kell töltenie egy formanyomtatványt, amely tartalmazza a következő adatokat: e-mail cím, vezetéknév, keresztnév, születési dátum, teljes kézbesítési cím, telefonszám. Ebből az alkalomból, az Ügyfél létrehoz egy személyes jelszót, csak ennek használatára. Bármely közzététel harmadik fél részére tilos.

Az ügyfél vállalja, hogy pontos és teljes körű információkat ad meg. Bármilyen személyazonossággal való visszaélés vagy hamis személyazonosság az ügyfélfiók zárolásához vezethet és okot szolgáltathat büntetőeljárásra. Többszöri regisztráció, több felhasználó által használt fiók vagy más csalás, a regisztráció megszüntetését vonhatja maga után. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy lehetősége van szerződést kötni és szert tenni a webzsiraf.hu oldalán kínált termékekre.

 

A webzsiraf.hu elutasít mindenféle eladást a 16 éven aluli fiatalkorúak részére előzetes szülői engedély nélkül, ami minden esetben szükséges.

 

A termékek árai

Az árak magyar forintban, a Magyarország területeire vonatkozó Áfával együtt értendőek. Az esetleges szállítási díjat nem tartalmazza. Amennyiben az Áfa összege változik, az befolyásolhatja a termékek árát, melyről az Ügyfél előzetesen nem kap értesítést. Webzsiraf.hu fenntartja magának a jogot árai módosítására, azonban a termékek a rendelés leadásakor érvényben lévő árak szerint kerülnek kiszámlázásra.

 

Az esetleges árcsökkenések a webzsiraf.hu oldalán kerülnek feltüntetésre. Ezek az árak fixek és nem módosíthatók a webzsiraf.hu oldalán feltüntetett érvényességi idő alatt. Webzsiraf.hu fenntartja a jogot, hogy ezen időtartamon kívül bármikor módosíthatja az árat. Az árak nem tartalmazzák a feldolgozási díjat, árufeladási díjat, valamint kiszállítási és kézbesítési díjat, melyek többletköltségként kerülhetnek megállapításra amennyiben az oldalon ez fel van tüntetve. Az Ügyfél által fizetendő összeg a vásárlás végösszegével egyezik meg, mely magában foglalja ezen díjakat is.

Webzsiraf.hu a vásárlásról számlát állít ki, melyet e-mailben küldünk ki. 

Feltűnő értékaránytalanság esetén (pl.:0 forint ár szerepel a terméknél) cégünk a kiszállítást vagy letöltést megtagadja, jogalap nélküli gazdagodásra hivatkozva. Ez esetben az általános műveltség, mint jogi kategória alapján megállapítható az értékaránytalanság.

 

Biztonságos rendelés és fizetés

Rendelés

Az ügyfél az alábbiak szerint érvényesíti rendelését. A rendelés érvényesítése egyben a webzsiraf.hu általános szerződési feltételek elfogadását is jelenti. A webzsiraf.hu weboldalon látható termék iránt érdeklődő ügyfélnek a rendelés leadása céljából követnie kell a rendelési folyamatot.  

– A fizetés módjának jóváhagyása után, az ügyfél véglegesen és visszavonhatatlanul érvényesíti a rendelését, az alábbi következményekkel. Minden érvényesített rendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

– Egy rendelést visszaigazoló e-mail fog érkezni bizonyítva a végső rendelést a teljes ár kifizetését követően.

A webzsiraf.hu által eladott áruk tulajdonjogának átadása az Ügyfél javára minden esetben csak a teljes összeg kifizetését követően lehetséges. A tulajdon fenntartására vonatkozó kikötés nem zárja ki a veszteség kockázatát vagy az áru rongálódását, ami az Ügyfél költsége lesz az átvételtől kezdődően.

Fizetési módok

Bankkártya

Az Ügyfél jóváhagyja a számlázási címét, a terméket és a végösszeget. Megadja bankkártyája számát, lejárati dátumát és a CVV kódot. Ezt követően jóváhagyja rendelését a “Megerősítés” ikonra kattintva.

Paylike 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat weboldalunkon. A kiválasztott áruk megrendelése után Ön a Paylike fizetőoldalát választhatja. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a Paylike ikonra kattintsanak, majd a Paylike oldalán a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. VISA, valamint MasterCard (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön bankjánál. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

GLS futárszolgálat utánvéttel

3 féle termék átvételi módot tudunk Önöknek biztosítani:

  • házhoz
  • GLS csomag automata
  • GLS csomagpontok

Csomagautomaták és csomagpontok: megtekintem

 

Költségek:

 

 A fizetés elmulasztása

A webzsiraf.hu fenntartja magának a jogot a szállítás vagy a letöltés elutasítására vagy a rendelés teljesítésére, melynek megrendelője nem teljesíti a korábbi rendelés összegének részleges vagy teljes kifizetését, vagy akivel folyamatban lévő fizetési jogvitában áll.

 

Minden bankkártya elutasítás, minden bankkártya letiltás, minden fizetéssel történő visszaélés, alkalmat adhat behajtási eljárásra Tóth Viktória E.v. részéről. Minden fizetetlen behajtásra Tóth Viktória E.v. a törvényben meghatározott éves kamatláb háromszorosával egyenlő büntetést alkalmaz, időarányosan, és ezen kívül visszaköveteli a behajtás költségét, amely meghatározott teljes összege maximum 25.000Ft.

 

A fizetések ellenőrzése

A webzsiraf.hu minden honlapján leadott rendelést ellenőriz. Ezeknek az ellenőrzéseknek a célja a webzsiraf.hu megóvása a csalárd visszaélésektől. Szolgálataink elkérhetik Öntől az összes szükséges dokumentumot, rendelése zárolásának feloldása érdekében: lakcímigazoló kártya, jövedelemigazolás, vagy akár a kézbesítési címen élő személy lakcímigazolása stb…

 

Ezen iratok átvételének hiányában, a következő 7 napon belül, a rendelés automatikusan törlésre kerül. 

Minden nem megfelelő dokumentum kézhezvétele szintén előidézi a rendelés törlését.

 A fizetések biztonsága

A fizetések biztonságának garantálása érdekében a webzsiraf.hu az Paylike szolgáltatását veszi igénybe. Ez a szolgáltatás magában foglalja a SSL biztonsági előírásokat. A bizalmas adatok (a 16 jegyű kártyaszám, a lejárati dátum vagy a CVV kód) közvetlenül kódolva kerülnek a bank szerverén továbbításra, anélkül, hogy a webzsiraf.hu szerverének fizikai támogatói kezén áthaladnának. Amint a rendelés megerősítést nyer, a fizetési kérelem valós időben zajlik a biztonságos elektronikus fizetési kezelőn. Ez egy hitelesítési kérelmet küld el a hitelkártya hálózathoz. Az elektronikus fizetési kezelő egy elektronikus tanúsítványt bocsát ki, amely a tranzakció dátumának és összegének bizonyítékként szolgál, a Ptk. 1316-os és azt követő bekezdéseinek megfelelően.

 Azonosítás

Az Ügyfél, vásárlást végrehajtva a webzsiraf.hu honlapján választhat magának egy jelszót, melynek segítségével, a jövőbeni megrendelései leadásakor nem szükséges újra kitöltenie a rendelés leadásához szükséges űrlapokat.

 

A már regisztrált Ügyfelet a webzsiraf.hu oldal, ügyfeleként felismeri. Az ügyfél webzsiraf.hu jelszava szigorúan bizalmas és személyes. Semmi esetben nem adható át vagy tehető közzé.

Amennyiben a webzsiraf.hu ügyfele elveszti vagy elfelejti jelszavát, felelős arról a legrövidebb határidőn belül értesíteni a webzsiraf.hu oldal menedzserét az marketing@webzsiraf.hu keresztül aki 48 órán belül egy új jelszót küld neki, mely automatikusan felváltja a korábbit.

Az Ügyfél azonosításának egyszerűsítése érdekében, az egyszerre megadott e-mail cím és jelszó beírásával az Ügyfél engedélyezi a webzsiraf.hu számára, hogy az ügyfél merevlemezén egy “süti” fájlt helyezzen el, melynek egyetlen kizárólagos hivatása az említett azonosítás megkönnyítése.

 

A webzsiraf.hu által biztosított szállítás

A weboldalon, a feltüntetett kiszállítási határidők jelzésértékűek, és munkanapokra vonatkoznak (a szombat, a vasárnap és a munkaszüneti napok nem számolhatók bele a kiszállítás határidejébe). Vis maior esetén a webzsiraf.hu nem vállal felelősséget a küldemény késéséért. A kiszállítási határidők a csomag a kézbesítő részére történő átadásától számítódnak.

 

Magyarország területén

A GLS futárszolgálattal történő szállítás.

 

Szállítási idő:

A rendelés leadása és kifizetése után az e-könyv azonnal letölthető. Bármilyen változás történik a rendelése kapcsán rendszerüzenetben fogjuk tájékoztatni.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

A termék visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve az Eladónak vagy az Eladó által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni

 

Az Eladó kötelezettségei a fogyasztó elállása esetén

Az Eladó visszatérítési kötelezettsége

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket. Felhívjuk a figyelmét, hogy ez a rendelkezés nem vonatkozik a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási mód választásával okozott többletköltségekre.

Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladó-t felelősség nem terheli.

Többletköltségek

Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, az Eladó nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket. Ilyen esetben a feltüntetett általános szállítási díjtételek erejéig áll fenn visszatérítési kötelezettségünk. 

Visszatartási jog

Az Eladó mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Utánvéttel vagy portósan feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni. 

Szállítónk által nem kézbesített csomagok feldolgozása

Visszaküldés oka: “ISMERETLEN CÍMZETT”:

A szállító által Ismeretlen Címzett jelzéssel ellátott, visszaküldött csomagok.

Miután szolgálatunk csomagját átvette és jóváhagyta, a webzsiraf.hu felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy újra elküldje neki rendelését, amennyiben az még elérhető vagy pedig az ügyfél kérése szerint visszatéríti neki rendelésének összegét.

Többszöri Ismeretlen Címzett jelzés után a webzsiraf.hu fenntartja magának a jogot a rendelés visszatérítésére, elállva annak újbóli kiküldésétől.

 

Visszaküldés oka: “NEM KERESTÉK”:

Azok a csomagok tartoznak ide, amelyekért az ügyfél átvétel céljából nem ment el a megállapodott időpontokban a közvetítő felvételi pontjára. Miután szolgálatunk csomagját átvette és jóváhagyta, a webzsiraf.hu felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy újra elküldje neki rendelését, amennyiben az még elérhető vagy pedig az ügyfél kérése szerint visszatéríti neki rendelésének összegét. Többszöri “NEM KERESTÉK” jelzés után a webzsiraf.hu fenntartja magának a jogot a rendelés visszatérítésére, elállva annak újbóli kiküldésétől.

 

Visszaküldés oka: “ELUTASÍTVA”:

A csomagot kézbesítésekor visszautasította.

Miután szolgálatunk átvette és jóváhagyta csomagját, 72 órán belül ügyfélfiókján jóváírunk egy vásárlási utalványt. Kérvényezheti vásárlási utalványa törlését és a rendelés visszafizetését.

A “Címzett Ismeretlen”, “Nem keresték”, “Elutasítva” esetekben a webzsiraf.hu nem garantálja a rendelés termékeinek fenntartását. Így azok hiány esetén, visszafizetésre kerülnek.

 

Felelősség

A honlaphoz való hozzáférés, a konzultáció, az űrlapok kitöltésének, a kiszállítás, a rendelés leadásának és minden egyéb szolgáltatásnak a lépéseiért a webzsiraf.hu csak eredménykötelezettséggel tartozik. Ennek következtében a webzsiraf.hu nem vonható felelősségre azokért a kellemetlenségekért vagy károkért, melyek az Internetes hálózat teljes vagy részleges okán vagy a webzsiraf.hu óvintézkedései ellenére bekövetkeznek.

A webzsiraf.hu különösen azokért a szolgáltatói zavarokért nem vállal felelősséget, melyek külső behatolások vagy vírusok következtében keletkeznek. Ebből kifolyólag, minden vis maiornak minősített esetben a Legfelsőbb Bíróság a webzsirafr.hu-t minden felelősség alól felmenti. Az ügyfelek a honlapon található márkák által nyújtott garanciában részesülnek.

 

Szellemi tulajdon

A webzsiraf.hu honlapjának minden eleme, legyen az vizuális vagy audio, beleértve a mögöttes technológiát, a márkák és szabadalmak szerzői jogvédelem alatt állnak.

Ezek a webzsiraf.hu kizárólagos tulajdonát képzik. A webzsiraf.hu kérésére minden esetben minden, akár hallgatólagosan engedélyezett linket el kell távolítani.

 

Személyes adatok védelme

Személyes adatok begyűjtése

Ügyélfiók létrehozásakor és az Ügyfél által a webzsiraf.hu oldalon leadott rendeléskor Tóth Viktória E.v. személyes adatokat gyűjt be. Az adatok begyűjtéséért Tóth Viktória felel. A cég nyilvántartási száma:56374049, bejegyzett telephelye: 9211 Feketeerdő, Akác u.2.

 

A “személyes adatok” kifejezés minden olyan adatot magába foglal, mely alapján egy személy beazonosítható; kimondottan a családnév, keresztnév, telefonszám, születési dátum, email cím, postázási cím és minden olyan egyéb adat, melyet az Ügyfél megad a webzsiraf.hu számára.

 

Az adatgyűjtés célja

A személyes adatok a következő ok(ok) miatt kerülnek begyűjtésre:

-A rendelések kezelése az oldalon,

-Kereskedelmi célú statisztikák, valamint piactanulmányok és piaci magatartásokra vonatkozó tanulmányok készítése,

-Az Ügyfelekkel kapcsolatos műveletek kivitelezése,

-Ügyfélkör kiválasztása kutatási és promóciós műveletek számára,

-Promóciós üzenetek és kérések kiküldése a webzsiraf.hu által. Az Ügyfélnek bármikor lehetősége van leiratkozásra, az adott email aljában található linkre kattintva.

-Jogi kötelezettségek és szabályozásoknak való megfelelés.

-Csalás elleni küzdelem az alábbi pontoknak megfelelően

 

Az összegyűjtött adatok címzettjei

Kizárólag a webzsiraf.hu-nak, valamint a weboldal azon szerződött partnereinek van hozzáférésük a megadott adatokhoz, akik az Ügyfél rendelések lebonyolításában vesznek részt. A webzsiraf.hu azon kategóriákba tartozó dolgozói, akiknek hozzáférésük van a személyes adatokhoz saját hatáskörük keretein belül a következők: az ügyfélszolgálat, adminisztráció, műszaki szolgálat, valamint az ellenőrzésért felelős osztályok (könyvvizsgáló, belső ellenőrzési eljárásokért felelős szolgálat stb.)

 

Az állami szervek is lehetnek a személyes adatok címzettjei, kizárólag jogi kötelezettségek miatt, bírósági tisztségviselők, minisztériumi tisztségviselők és a behatásért felelős szervek. 

 

A Tóth Viktória E.v. minden szükséges óvintézkedést megtesz a személyes adatok védelmének érdekében különösen annak érdekében, hogy megóvja azokat bármiféle módosítás, adatsértés vagy harmadik fél jogtalan hozzáférésétől.

 

A személyes adatok megőrzése

A begyűjtött adatok az oldalon történt utolsó tranzakciótól vagy az ügyfélfiók utolsó frissítésétől számolva, öt éven keresztül kerülnek megőrzésre. Ezen adatok 13 hónapig kerülnek megőrzésre az utolsó tranzakciótól vagy az utolsó frissítéstől számítva.

Az Ügyfél adatai automatikusan törlésre kerülnek, amennyiben öt év elteltével az ügyfélfiók nem kerül frissítésre, vagy nincs új tranzakció.

A CVX titkosítás szisztematikusan törlésre kerül minden hatályos, teljes és nem vitatott tranzakciót követően.

 

Sütik (cookies)

A webzsiraf.hu, « sütik » technológia által méri a meglátogatott oldalak számát (oldal letöltések számát), a megtekintések számát és a látogatók az oldalon történő viselkedését, valamint, visszatérésük gyakoriságát.

Egy süti nem azonosítja be az Ügyfelet. Az Ügyfél számítógépén történt webzsiráf oldalon történt navigációjára vonatkozó információkat rögzíti (a megtekintett oldalak, a megtekintés dátuma, időpontja stb.), majd későbbi megtekintés esetén is újra tudja olvasni.

A sütik által begyűjtött adatok kizárólag és szigorúan belső felhasználásra szolgálnak és soha nem kerülnek átadásra harmadik félnek.

 

A sütik használata, saját vagy harmadikfélé, az Ügyfél folyamatos hozzájárulását kéri, mivel nem szükséges az oldal működéséhez. A sütik használatához való hozzájárulás vagy elutasítás a böngésző annak megfelelő beállítása alapján működik.

 

Egyes sütik, « hirdetési sütik » által az Ügyfél navigációja nyomon követhető, valamint a megtekintett termékek rögzíthetők, majd az elkövetkezendő 90 napon belül lehetséges a navigációval kapcsolatos hirdetési bannerek megjelenítése. Ezek a sütik az Ügyfél belső profiljához kapcsolhatók (anélkül, hogy pontosan beazonosítható lenne az Ügyfél).

 

Hozzáféréshez és javításhoz való jog

Amennyiben az Ügyfél megadja személyes adatait, azzal kifejezetten hozzájárul azok gyűjtéséhez és felhasználásához.

 

Az 1978. évi január 6.-i 78-17 számú törvénynek « Informatika és Szabadság » megfelelően, mely 2004-ben került módosításra, az Ügyfélnek van hozzáférési joga, továbbá joga a javításra, lekérdezésre és ha a megadott adat kapcsán bármilyen ellenvetés merül fel a következő szervezethez lehet fordulni:

E-mail: marketing@webzsiraf.hu

Postacím:9211 Feketeerdő, Akác u.2, Tóth Viktória

Törvényes okok miatt, az Ügyfél tiltakozhat a rá vonatkozó adatok kezelése ellen.

 

Nem kívánok további hirdetési sütiket kapni

 

Kölcsönösség

Az Ügyfél vállalja, a maga részéről, hogy minden a webzsiraf.hu-tól érkezett adatgyűjtés vagy adatkommunikálás esetén azokat nem hozza nyilvánosságra és csak személyes használatra őrzi meg. A webzsiraf.hu fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja az adatok kiadását az Ügyfélnek vagy megkérje Őt azok törlésére.

 

Ajándékutalványok és vásárlási utalványok

Az ajándék- és vásárlási utalványok kedvezmény kupon formájában jelennek meg, melyeknek egyedi kódjuk van. Az ajándék- és vásárlási utalványok nem téríthetők vissza és pénzre nem válthatók át. Az ajándék- vagy vásárlási utalvánnyal vásárolt termékek, azonban kicserélhetők, vagy kérheti azok jóváírását, amennyiben nem megfelelőek. Az ajándék- és vásárlási utalványok újra felhasználhatóak lesznek, melyeket a lejárati határidőn belül kell felhasználni.

Nem vonhatók össze más akciókkal vagy kedvezmény kuponokkal.

A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerinti illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/


Kipróbálom!

<strong>Kérd ajánlatunkat és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!</strong>


    MentorálásTartalomgyártásTartalom designLinképítés

    X
    Kipróbálom!